Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Några få platser kvar: Anmäl dig till Ekowebs marknadsseminarium och Ekogalan


Är du intresserad av ekomarknad? Arbetar du med frågor inom ekologisk produktion eller konsumtion? Då bara kan du inte missa Ekowebs marknadsseminarium den 31 januari på Grand Hotel i Stockholm! Där kommer den senaste försäljningsstatistiken för ekologiska livsmedel under 2012 att presenteras, samt prognoser, utveckling inom olika kategorier och mycket mer att presenteras. Förutom Ekowebs egen sammanställning så berättar de största aktörerna själva, Axfood, Coop, Ica och Servera, om året som gått och året som kommer, och vad som kommer att hända längre bort i ekohorisonten.
Dagen kröns med Ekogalan där priser inom kategorierna Årets Rådgivare, Årets Ekoproducent, Årets Ekoföretag, Garant Ekostjärna och Mylla till Hylla kommer att delas ut i samarbete med Axfood, Lantmännen, LRF och SMA Mineral.

Det finns fortfarande ett fåtal platser till marknadsseminariet och Ekogalan kvar. Dessutom finns det fortfarande möjligheter att boka boende på Grand Hotel till reducerat pris, för deltagarna.

Anmälan och frågor till cecilia@agroide.se eller 0708-152599
Inbjudan med dagsprogram finns på www.ekoweb.nu

2013-01-16