Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Ekogalan 2013: BioAgri, JCS och Dataväxt nominerade till Årets Ekoföretag


Nu är nomineringsarbetet klart i kategorin ”Årets Ekoföretag”, ett pris som delas ut i samband med att Ekoweb genomför sitt marknadsseminarium och Ekogalan den 31 januari på Grand Hotel i Stockholm. Juryn har nu enats om vilka tre kandidater som ska nomineras. De nominerade är: BioAgri, Dataväxt och Just Common Sense
- Vi har valt ut dessa tre, som vi tycker var och en står för extraordinära insatser på sina respektive områden. De är samtliga föregångare, innovatörer och goda förebilder, något som varit viktigt för oss på SMA Mineral att lyfta fram i det här priset och något som vi vill hjälpa till att belysa i hela ekobranschen. Som ett innovativt företag ser SMA Mineral vikten av att motivera och stötta för att driva utvecklingen inom våra kundsegment och att dela ut det här priset är ett sätt att åstadkomma detta, säger Anders Andersson som är delaktig i juryarbetet från SMA Mineral.

Kriterierna för priset: "Till ett företag som genom innovation utvecklat den ekologiska produktionen och marknaden"

Läs mer om de nominerade inom kort på www.ekoweb.nu

2013-01-15