Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Ekogalan 2013: Sju Gårdar, Ängavallen och Gröna Gårdar nominerade till Garant Ekostjärna


Tre företag har nominerats till Årets Garant Ekostjärna 2013. De nominerade är mjölkprocenten Sju gårdar, Ängavallen samt Gröna gårdar. Priset är instiftat av Garant/Axfood och vinnaren utses på Ekogalan den 31 januari på Grand Hotel i Stockholm

Kriterierna för priset lyder: ”till ett företag eller en person som med nytänkande och affärskänsla har utvecklat ett eller flera led i värdekedjan – från idé till butik – så att konsumentens urval av prisvärda ekologiska och klimatsmarta produkter ökar.”

- Vi har instiftat priset för att uppmuntra initiativ och idéer som kan öka försäljningen av ekologisk mat, säger Åsa Domeij, miljöchef på Axfood.

Läs mer om de nominerade här>>

2013-01-14