Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Anmäl dig till marknadsseminariet och Ekogalan 2013 nu!


Om du inte redan gjort det så är det dags att du anmäler dig till marknadsseminariet och Ekogalan den 31 januari 2013, i alla fall om du vill vara säker på att få en plats. Med nästan två månader kvar till genomförandet så är 130 av 150 platser bokade och Ekoweb ser redan nu över möjligheterna till att utöka antalet platser ytterligare.

Under marknadsseminariet så kommer försäljningsstatistiken för år 2012 att offentliggöras, en prognos för 2013 samt en långtidsprognos. Företrädare för Axfood, Coop, Ica och Servera kommer att berätta om sina ekosatsningar, satsningar och trender framöver, import och export, råvarutillgång, mm. kommer att dryftas. Som en avslutning på dagen genomförs Ekogalan 2013 där priserna till Årets Ekoproducent, Årets Rådgivare, Årets Ekoföretag, Garants Ekostjärna (Årets Ekoprodukt) samt Mylla till Hylla kommer att delas ut. det går fortfarande bra att nominera lämpliga pristagare i de olika kategorierna.

Detta är den givna mötesplatsen för ekobranschen. Här finns tillfälle att knyta värdefulla kontakter.

Fram till den 15 december kan boende på Grand Hotel bokas till reducerat pris.

Kostnad för dagen är 4500 kr+moms. Om ni är flera som vill komma, kontakta Ekoweb för proisförfrågan på grupprabatt.

Programmet för dagen finns på www.ekoweb.nu

Anmälningar och förfrågningar sker till cecilia@agroide.se

2012-12-11