Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Wannborgas ekogin och -vodka prisade vid prestigefylld internationell tävling


New York Internationall Spirits Competition är en av världens mest prestigefyllda tävlingar för alkoholhaltiga drycker. Juryn består av marknadens köpare från top-restauranger, handel, barer distributörer och importörer, samtliga med stort inflytande över inköp till respektive verksamhet.. Varje produkt bedöms i jämförelse med andra produkter i samma prisklass.

Destilleriet Wannborga på Öland kunde fira stora framgångar i tävlingen. Produkterna Wannborga Ö Gin och Wannborga Ö Vodka förlänade företaget titeln ”Distillery of the Year 2012” tillsammans med sju andra företag världen över. I klassen Gin delades två Guld-utmärkelser ut. Wannborga Ö Vodka erhöll utmärkelsen Guld i en av de dyraste priskategorierna och Wannborga Ö Gin Silver blev en av de sex bästa i silverklassen. Cirka 40 procent av de deltagande produkterna erhöll någon form av utmärkelse. 3 dubbelguld, 9 guldmedaljer, 66 silvermedaljer och 67 brons delades ut under tävlingen.

Ekoweb säger Grattis till Wannborga Destilleri!

2012-11-22