Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Anmäl dig till Marknadsseminariet och Ekogalan nu!


Nu är det dags att anmäla dig till Ekowebs Marknadsseminarium och Ekogalan 2013. Evenemangen genomförs på Grand Hotel i Stockholm den 31 januari och är den givna mötesplatsen för den svenska ekobranschen under måttot "Från mylla till hylla".

Först görs en grundlig genomgång av Ekowebs statistik för utvecklingen för ekologiskt under 2012 varvat med föreläsningar från marknadens största aktörer ICA, Coop, Axfood och Servera. Fokus ligger på trender, produktutveckling och framtidsspaningar.
Många av  framtidsfrågor kommer att debatteras under dagen. Dessutom finns det alla förutsättningar att knyta viktiga kontakter med andra inom branschen. Dagen genomförs i samarbete med Axfood, Lantmännen, LRF och SMA Mineral.

För inbjudan, här>>

Vi avslutar dagen med Ekogalan. Glöm inte att nominera just dina favoriter, här>>

2012-11-06