Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

KRAV uppmärksammar moroten


Lördagen den 29 september klockan 14 genomför KRAV en morotsmobb, som man hoppas blir Sveriges största. På fem svenska orter: Göteborg, Stockholm, Lund, Uppsala och Östersund kommer butiker att förhoppningsvis krylla av medvetna konsumenter, KRAV-ambassadörer och KRAV-producenter för att sjunga den KRAV-märkta morotens lov. Och visa sin uppskattning gentemot butikerna som jobbar med att lyfta KRAV-produkterna.

– Vi är i full gång med årets morotsskörd så det passar perfekt att uppmärksamma KRAV-moroten just nu. Det känns som en liten uppskattning för oss som försöker odla så naturligt som möjligt, säger Dan Widegren, KRAV-morotsodlare på Gotland.

KRAVs Facebook sida finns mer information och där kan man även tagga en KRAV-märkt morot.

2012-09-14