Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Strykande åtgång på biljetterna: Anmäl dig till marknadsseminariet och Ekogalan 2013 nu!


Den 31 januari 2013 har Ekoweb 5-årsjubiléum på sitt årliga arrangemang, marknadsseminariet och redan nu är det högt tryck på biljettbokningen, mer än hälften av platserna är redan bokade trots att den officiella inbjudan ännu ej skickats ut. Därför kan det vara bäst att anmäla sig redan nu för att säkra plats. Anmälan sker till cecilia@agroide.se och är giltig när anmälningsavgiften är betald. För mer information och preliminärt dagsprogram klicka här>>

Ekowebs marknadsseminarium startade i Skara år 2008 för att redan i januari ge branschen en tidig uppdatering med egen statistik för hur försäljningen av ekologiska livsmedel gått under det gångna året. Dessutom blev man ensam om att utfärda en prognos för det kommande året. 2012 flyttades arrangemanget till Stockholm och Grand Hotel och utökades med Ekogalan, där prisutdelning i fyra olika kategorier genomfördes tillsammans med starka samarbetspartners som LRF, Lantmännen och SMA Mineral.

- 2013 blir det femte året i rad som marknadsseminariet genomförs och vi vågar nog utlova att det kommer att bli bättre än någonsin. Förutom vår egen pinfärska statistik kommer marknadens största aktörer att vara ännu mer delaktiga genom egna presentationer under marknadsseminariet och vi har flera jätteintressanta nya samarbeten på gång som bland annat innebär nya priskategorier till Ekogalan, förutom de redan starka som vi har. Vi gör det här för att lyfta ekobranschen och sätta fokus på ekologiskt. Förra året var vi också nummer två på TT:s bevakningslista över nationella händelser. Vi jobbar just nu för fullt med arrangemanget och tar gärna emot tips och förslag på samarbeten och utvecklingsmöjligheter runt det. Här finns flera intressanta möjligheter för företag med ekologiska produkter att synas, säger Cecilia Ryegård som är verksamhetsansvarig och redaktör hos Ekoweb.

2012-09-20