Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Nominera Årets Ekoproducent till Ekogalan 2013


LRF presenterar en ny priskategori under Ekogalan 2013 och 2014, Ekogalan 2013 genomförs den 31 januari på Grand Hotel i Stockholm. Nu kan du nominera dig själv eller någon du känner till priset som ska gå till ett företag eller person som genom innovation utvecklat den ekologiska produktionen eller marknaden, på LRFs hemsida. Vinnaren ska vara en bra förebild och ge inspiration till andra lantbrukare – även utanför den ekologiska produktionen – och fungera som ett gott exempel på modernt och lönsamt företagande.

– LRF har gått in i samarbetet eftersom ekologiska livsmedel är ett viktigt marknadssegment som är bra för både producent och för konsument. Producenten har möjlighet att få betalt för de mervärden som tillförs produkten och konsumenten får ett bredare och intressantare utbud av livsmedel, säger Eva Rülf, marknadsutvecklare inom livsmedel på LRF.

Vem som helst får nominera till priset. Skicka nomineringen med namn på person/er, företagets namn, kort beskrivning av verksamheten samt motivering till varför personen eller företaget är Årets Ekoproducent och kontaktuppgifter. Så är ditt förslag med i nomineringen. Tre kandidater till priset kommer att presenteras och bjudas in till Ekowebs marknadsseminarium och Ekogalan den 31 januari 2013, där kommer vinnaren koras.

Läs mer på LRFs hemsida, här>>

2012-09-18