Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

LRF utser Årets Ekobonde på Ekogalan 2013


Den 31 januari 2013 är det dags för den andra upplagan av Ekowebs Marknadsseminarium samt Ekogalan 2013 på Grand Hôtel i Stockholm. Nyligen blev det klart att LRF går in som samarbetspartner i Ekogalan 2013 och 2014 och sponsrar kategorin ”Årets Ekoproducent”.

- Vi är jätteglada att LRF tar det här steget. Detta är en möjlighet att lyfta fram några de bästa exemplen för svenskt lantbruk i rampljuset och här har LRF en given roll, säger Cecilia Ryegård som är verksamhetsansvarig för Ekoweb.

Detta betyder att det alltså blir en ytterligare priskategori, Årets Ekoproducent, som tillkommer till de redan befintliga: Årets Ekoföretag (SMA Mineral), Årets Rådgivare (Lantmännen /Gyllebo Gödning) och Årets Mylla till Hylla (Ekoweb).

2012-08-20