Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Succé för Slätte Ekodag


Den 8 juni genomfördes andra upplagan av Slätte Ekodag på Slätte Gård i Töreboda. Det är Emil Olsson, som bland annat äger och driver företaget Ekoväx, som tillsammans med sitt team arrangerade dagen som bland annat bjöd på en omfattande demonstration av vallmaskiner, visning av ett skifte där man gått från skog till åkermark på mindre än 10 månader, intressanta seminarier och ett 40-tal utställare, mer än en fördubbling mot förra året. Även antalet besökare fördubblades. Cirka 1300 ekointresserade personer tog sig till Slätte under dagen.

- Vi är jättenöjda med tillströmningen och intresset. Vi kommer att genomföra Slätte Ekodag även nästa år, då något senare, troligen i början av juli, säger Emil Olsson.

2012-06-27