Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Ekologiska Branschdagen och Ekogalan 2019 är nu avslutad

Boka in Ekogalan 30 januari 2020!Boka in torsdagen den 30 januari 2020! Då kör vi igen! Då har Ekologiska Branschdagen och Ekogalan även 10-års jubileum på Grand Hotel.

Här möts hela ekobranschen, från mylla till hylla! Ekologiska Branschdagen är ett måste för den som vill vara en aktör att räkna med på den glödheta svenska ekomarknaden. Som brukligt kommer dagen att vara något alldeles extra...

Från lantbrukare via förädlare till butik. Träffa kollegor, knyt affärskontakter och uppdatera din kunskapsbank om ekomarknaden. Allt med hög trivsel- och glamfaktor under anrika Grand Hôtels (Stockholm) kristallkronor i spegelsalen. Släpp av Ekowebs rykande färska marknadsrapport, en stor mängd föreläsare, utställare och fullsatt (240 pers) är några av ingredienserna i en späckad dag som framgångsrikt tar dig in i den framtida ekomarknaden.

Ekologiska Branschdagen är ett måste för den som vill vara en aktör att räkna med på den glödheta svenska ekomarknaden. Det som sker i spegelsalen sista torsdagen i januari sedan åtta år tillbaka har, enligt många deltagare, tveklöst varit en pådrivande faktor för den ekomarknadens fantastiska utveckling i Sverige. Genom att kontinuerligt samla beslutsfattare i olika positioner i ekobranschen har steget blivit kort från tanke till genomförande. Det finns många exempel där Ekologiska Branschdagen sått frön som sedan snabbt vuxit till framgångsrika affärskoncept på den svenska ekomarknaden.

Inbjudan och dagsprogram: programmet kommer att presenteras här och uppdateras kontinuerligt.

Nomineringen till priserna under Ekogalan 2020 öppnar i slutet av september. De nominerade offentliggörs i början av november.


Sponsorer av kategorierna på Ekogalan:  
     
       


 Ekogalan 2015

Vinnare Ekogalan 2015, här>>
Kriterier för kategorierna 2015, här>>
De var nominerade 2015, här>> 


Ekogalan 2014

Vinnare Ekogalan 2014, här>>
Kriterier för priserna på Ekogalan 2014, här >>
Nominerade Ekogalan 2014, här>>

Ekogalan 2013

Film med sammandrag från dagen, den 31 januari 2013, här>>

Ekogalan 2012

Film med ett sammandrag från Marknadsseminariet och Ekogalan den 26:e januari, här>>