Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Svenska ekoprodukter sökes till Dubai


Intresset för ekologiska produkter är i tilltagande i Förenade Arabemiraten. I Dubai genomförs Asiens största livsmedelsmässa, Gulf Food, och för företag som känner sig redo för att prova lyckan på den svindlande stora Asien marknaden kan detta vara ett möjligt första steg.

- Enligt våra kontakter i Dubai är intresset för ekologiska produkter stort och man frågar aktivt efter dem, gärna i kombination med de nordiska värden som förknippas med våra produkter, renhet, naturlighet och sundhet, säger Mona Hedenskog som ansvarar för svenska Exportrådets satsning på mässan.

I år är det för sent, mässan genomfördes den 19-21 februari, men för den intresserade kan det vara läge att kontakta Exportrådet redan nu inför nästa år.

2012-02-21