Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Ett fåtal platser kvar: Anmäl dig nu till Marknadsseminariet och Ekogalan 26 januari 2012


Hämta inbjudan här>>


Den 26 januari strandsätts Ekoweb:s Marknadsseminarium och Ekogalan 2012 i spegelsalen på Grand Hotel i Stockholm. Evenemanget genomförs av Ekoweb i samarbete med Lantmännen Lantbruk, LRF och SMA Mineral.

- Vi vill lyfta fram några av de mest drivna personerna och företagen inom ekobranschen och svenskt jordbruk och skapa mer publicitet runt ekologisk produktion, det gynnar de svenska ekoproducenterna. Vi hoppas på detta sätt hålla motivationen uppe och öka intresset runt ekologisk produktion och konsumtion. Det behövs fler råvaruproducenter, mer produktutveckling och fler som kommunicerar mervärdena runt ekologiskt nu, säger Cecilia Ryegård.

En intressant deltagarlista är på väg att växa fram, med flera inköps- marknads- och miljöchefer på några av Sveriges största livsmedelsföretag och jordbruksföretag.  Råvaruproducenter, rådgivare, banker och detaljhandeln kommer också att vara flitigt representerade. Dagen kommer att förutom bjuda på den senaste statistiken inom ekobranschen, prisutdelning i kategorierna "Årets Rådgivare" "Årets Ekoföretag" och "Mylla till Hylla"-priset bjuda på god mat och möjligheter till nätverksbyggande under avspända och festliga former.

 Är du en aktör att räkna med inom ekobranschen? Då kan du inte missa detta!

2012-01-13