Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Ekogalan 2012: Saltå Kvarn, Hjordnära Mejeri och Lilla Labäck/Ica Kvantum Hjertberg nominerade till ”Årets Mylla till Hylla - pris”


Nu är nomineringsarbetet klart i kategorin ”Årets Mylla till Hylla – pris”, ett pris som delas ut i samband med att Ekoweb genomför sitt marknadsseminarium och Ekogalan den 26 januari på Grand Hotel i Stockholm. Många förslag har skickats in till jurygruppen, som slutligen enats om att lyfta fram tre nominerade kandidater till priset: Saltå Kvarn, Hjordnära Mejeri samt Lilla Labäck/Ica Kvantum Hjertberg. Vinnaren kommer att presenteras under den 26 januari under Ekogalan, som genomförs i samarbete med Lantmännen, LRF och SMA Mineral.

- Vi vill visa på vikten av samarbete mellan produktion och försäljning och premiera företag som visar på utvecklingspotentialen i den ekologiska marknaden. Samtliga nominerade företag arbetar hårt med att visa konsumenten vilka mervärden man betalar för, något som idag annars lätt faller bort i det allmänna informationsbruset, säger Cecilia Ryegård, Ekoweb.

Kriterierna för priset lyder:

”Till en eller flera personer/företag som genom konstruktivt samarbete ökat tillgängligheten av ekologiska produkter på marknaden, eller på annat sätt främjat ekologisk produktion och handel.”

Inbjudan samt program till marknadsseminariet och Ekogalan den 26 januari här>>

Läs mer om priset och de nominerade företagen inom kort på www.ekoweb.nu

2012-01-04