Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Ekoweb på Dagligvarugalan


Den 15 september är det dags för årets höjdpunkt inom dagligvaruhandel. Då genomförs branschens egen gala där insatser och idéer lyfts fram för att inspirera till vidare utveckling inom handeln. Årets gala genomförs i Stockholms nyaste och mest spektakulära byggnad, Stockholm Waterfront.

Prisutdelning sker i tolv kategorier, varav Årets Miljöpris är det ena. Ekoweb:s Cecilia Ryegård sitter i jurryn för priset och kommer att agera prisutdelare när någon av de nominerade: Maxi Ica Stormarknad (Motala), Ica Nära Björkö (Bohus Björkö) eller Dibb (Göteborg), slutligen prisas för sina miljöinsatser under året.

- Det är en ära och samtidigt en fantastisk möjlighet att få vara med och lyfta fram det goda miljöarbete som görs på många håll i strålkastarljuset, säger Cecilia Ryegård.

Läs mer på www.dagligvarugalan.se

2011-09-13