Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Arla utser miljöhjältar


Arla blir samarbetspartner med Aftonbladet i ”Svenska Hjältar”, en satsning där vardagens hjältar hyllas vid en gala på Cirkus i Stockholm den 13 december. Galan TV-sänds i TV4 den 16 december. Arla kommer att utse ”Årets Miljöhjälte” till en person som gjort en extraordinär miljöinsats. Samtidigt kommer Arla även att delat ut ett miljöpris till en Arlabonde och en medarbetare inom Arla som utmärkt sig inom miljöområdet. Nomineringarna pågår fram till den 24 oktober och i juryn sitter flera namnkunniga personer som till exempel Prinsessan Christina, som är ordförande.

– Miljöengagemanget är viktigt för oss på Arla och miljöpriset tillsammans med Svenska Hjältar är ett konkret sätt att visa det. Miljöpriset passar också bra in i vårt koncept ”Närmare Naturen™”, där vi strävar efter att våra produkter ska vara så naturliga som möjligt och tillverkas med största möjliga omsorg om miljön och mjölkkorna, säger Ann Freudenthal, ansvarig för Närmare Naturen, och även är ansvarig för utvecklingen av det ekologiska sortimentet hos Arla.

2011-07-29