Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

LRF söker marknadsutvecklare ekologisk produktion


Nu söker LRF en marknadsutvecklare med inriktning på ekologisk produktion med placering i Stockholm. Huvudsakliga arbetsuppgifter blir att arbeta med regelverk på EU-nivå och nationellt med frågor som påverkar den ekologiska produktionen.

Tjänsten innebär att kommunicera och implementera nationella riktlinjer för den ekologiska branschen, undersöka flaskhalsar för produktion och försäljning samt att visa på möjligheter att utveckla produktionen och marknaden. En stor del av arbetet kommer att innebära samordning av frågor tillsammans med andra branschorganisationer och att föra dialogen externt med departement, myndigheter, företag och organisationer om ekologisk produktion och marknadsutveckling.

Erfarenhet från ekologisk produktion är meriterande. Önskvärt är också ett etablerat nätverk inom ekologisk produktion

Ansökan och CV skickas till rekrytering@lrf.se senast den 29 juni 2011, märk din ansökan med "Marknadsutvecklare, ekologisk produktion". Tjänsten är en visstidsanställning under 18 månader med möjlighet till förlängning. Frågor om tjänsten besvaras av Eva Rülf, Marknadsutvecklare Livsmedel, 08-787 51 16. För annonsen i sin helhet, klicka här>>

2011-06-14