Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Det blir svensk monter på BioFach


Finansieringen av det svenska deltagandet i den nordiska samlingsmontern, Nordic Organics, på BioFach är nu säkrad, i alla fall för 2012. Det är ett glädjebesked för de svenska företag som satsar på att etablera sig med ekologiska produkter på exportmarknaden. När BioFach avslutades i februari 2011 var finansieringen för kommande mässa oviss, men nu gör Exportrådet med Food from Sweden in och säkrar arrangemanget, efter ett års bortavaro under 2011 när finansieringen slutligen fick en lösning via Jordbruksverket.

Är du intresserad av att delta i den svenska monter och Nordic Organics på Biofach i februari 2012? Hör av dig till Mona Hedenskog på Exportrådet: mona.hedenskog@swedishtrade.se, 08-588 66040.

BioFach är världens största ekologiska mässa och genomförs varje år i februari i Tyska Nürnberg. Mässan brukar locka närmre 50 000 fackbesökare och cirka 2500 utställande företag. Lantmännen, Arla, Magnihill och Almnäs Bruk var några av utställarna under mässan 2011.

2011-07-20