Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Studieresa till världens näst största ekomarknad


Ekocentrum Syd anordnar tillsammans med grossistföretaget biovaen studieresa till några av Tysklands mest framgångsrika helekologiska ekobutiker, bland annat de stora kedjorna Vitalien, Basic, Alnatura samt flera mindre butiker och gårdar med framgångsrika ekokoncept. Resans syfte är att inspirera fler att satsa på ekologisk försäljning och bredda avsättningsmöjligheterna för ekologiska livsmedel och locka fler aktörer. Tanken är också att det ska finnas möjligheter att diskutera export av svenska produkter, om intresse från deltagarna finns. Resan genomförs den 20-22 maj med samling i Malmö, med biogasbuss.

Mer information finns på www.ekocentrum.se under kalendarium. Kontaktperson Anna Eklund: anna.eklund@ekocentrum.se.

2011-05-17