Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

JustCommonSense Nordens intressantaste miljöföretag


Ogrässkäraren Comb Cut, speciellt framtagen för bekämpning av ogräs i ekologisk odling, har gjort att företaget JustCommonSense blivit utsett till ett av Nordens 25 mest intressanta miljöföretag i Nordic Cleentech Open, som genomförs med stöd av Nordiska Ministerrådet. Ogräsrensaren har i försök visat sig särskilt effektiv mot tistel, men fungerar även på andra ogräs som till exempel kvickrot.
Jonas Carlsson är uppfinnaren bakom Comb Cut och fick som en del av utmärkelsen resa till London och träffa utländska investerare och presentera företaget och Comb Cut.

- Vi var det enda företaget med lantbruksbakgrund, vilket gör det extra roligt. För oss är utmärkelsen en kvalitetsstämpel. Jag är själv ekoodlare sedan 10 år tillbaka och har utvecklat maskinen med hjälp av egna och andra ekoodlares erfarenheter, säger Jonas Carlsson spm är mannen bakom Comb Cut och JustCommonSense.

2011-02-15