Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Utbildningsdag i Örebro: Ekologisk jordbruksforskning


Jordbruksverket bjuder in till en dag om ekologisk forskning inom jordbruksproduktionen, den 10 februari i Örebro. De senaste forskningsresultaten inom ekologisk odling och djurhållning kommer att diskuteras för att öka spridningen och därmed påskynda tillämpningen av nya forskningserfarenheter inom det ekologiska jordbruket. Ett flertal stora forskningsprojekt inom ekologisk jordbruksproduktion har nyligen avslutats och några är alldeles i sluttampen.

Två alternativa program, ett för djurhållning och ett för växtodling, presenteras under dagen. Därefter följer möjligheter till diskussion om aktuella frågor och om vilka områden som kräver ytterligare forskning i framtiden.

Tid och plats: torsdag den 10 februari, Conventum i Örebro, 9:00-16

2011-02-09