Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Ekowebs Marknadsseminarium fortsätter succén 2011: boka 1 februari!

Välkommen till Ekowebs unika presentation av rykande färska försäljningssiffror för 2010 samt en het prognos för försäljningen 2011.

Boka in tisdagen den 1 februari 2011! Då upprepar Ekoweb fjolårets succé med ett tidigt marknadsseminarium med rykande färska siffror för ekoförsäljningen 2010 samt en het prognos för 2011.

Efter 2009 års premiär genomfördes marknadsseminariet efter önskemål på ytterligare ett 20-tal platser i landet, ett mycket lyckat och uppskattat seminarium som givit genklang i hela den ekologiska branschen och livsmedelsvärlden. Marknadsseminariet 2010 resulterade till exempel i artiklar i tidningar som ATL, Dagens Industri, Fri Köpenskap, ICA Nyheter, Jordbruksaktuellt, Land Lantbruk mfl. Dessutom blev det inslag i såväl SVT som Sverige Radio. Även internationell media har uppmärksammat marknadsseminariet. Marknadsrapporten, som är basen för seminariet, har legat till grund för statliga rapporter i såväl Sverige som Norden samt olika branschrapporter, exempelvis från KRAV.

Cecilie Ryegård

 - Efter 11 år i branschen så kan vi marknaden. Vi har täta kontakter med alla som har något att säga till om när det gäller handel med ekologiska produkter. Därför kan vi presentera det här materialet och vi gör det dessutom tidigt på året. Vi försörjer massor av organisationer och företag med data om ekomarknaden. säger Cecilia Ryegård som är redaktör för Ekoweb och ansvarig för Marknadsseminariet.

För många har Ekoweb´s Marknadsseminarium blivit ett måste. I publiken sitter branschens viktigaste personer.

- Det gör att vi har fått mycket konstruktiva diskussioner som givit en ytterligare dimension till seminariet. Dessutom, har nog många upplevt att det varit ett perfekt tillfälle att knyta kontakter och träffa andra marknadsorienterade människor i branschen, säger Cecilia Ryegård.
För mer information och anmälan, klicka här .

Missade du marknadsseminariet den 27 januari 2010? - Du kan fortfarande köpa vår rapport om den ekologiska marknaden i Sverige 2009/2010. Beställ via cecilia@agroide.se

2010-08-26