Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Ecoviva nomineras till Årets Matinspiratör


Den ekologiska mattjänsten Ecoviva har nominerats till Årets Matinspiratör på prestigefyllda Dagligvarugalan. Livsmedelsbranschens egna stjärnior kommer att få pris inom olika kategorier på Grand Hotel i Stockholm den 9 september. Ecoviva har tidigare bland annat tidigare fått utmärkelsen ELLE mat & vins favorit.

Juryns motivering till Ecovivas nominering lyder: "Den ekologiska middagstjänsten Ecoviva har på kort tid blivit en matinspiratör med ett brett genomslag. Amina Ek Bergendahl och Annika Riis Kristofersson har uppfyllt en dröm om att leverera ekologisk vardagsmat gjord på förstklassiga råvaror. Med ett stort engagemang och smittande entusiasm bidrar de till ett ökat intresse för hälsosam mat."

Hos Ecoviva är glädjen över nomineringen stor:

- Vi är så oerhört stolta över nomineringen. Oavsett hur det går så känner vi att vi med denna nominering redan är vinnare! Säger en av grundarna till Ecoviva, Amina Bergendahl.

Annika Riis Kristoffersson fortsätter:

- Det är särskilt kul för oss som skapar alla recept själva och arbetar med ekologiska och gärna svenska råvaror. Vi har mycket höga ambitioner avseende smak, kvalitet och miljö. Denna nominering är fantastisk!

Bland de matvaror som Ecoviva levererar är 84 procent ekologiska och enligt Ecoviva har man tillgång till Sveriges största ekologiska sortiment. Företaget levererar till kunder i Stockholmsområdet, med biogasbil.

2010-08-26