Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

KRAV firar 25 år med Framtidsdag

Den 12 november firar KRAV sitt 25-års jubileum. Det sker på Stockholmsmässan med en Framtidsdag, i anslutning till mässorna Det goda köket och Allt om hälsa, där man hoppas samla hela branschen: lantbrukare, restauratörer och konsumenter. Under Framtidsdagen varvas föredrag med workshops om den växande, ekologiska jordbruksproduktionen och livsmedelsförädlingen. Redan klara namn är Johan Ununger, VD Saltå Kvarn och Gunnar Rundgren, en av KRAVs grundare. Dagen kommer att ledas av tv-journalisten och debattledaren Ellinor Persson.

– Aldrig förr har vi ordnat en gigantisk workshop, en Framtidsdag, där alla som arbetar för att utveckla och förbättra eko-marknaden samlas för att prata om hur vi kan fortsätta leda utvecklingen, säger Pia Högström, Marknadschef KRAV.

Program och anmälan hittas på www.framtidsdag.se

2010-08-25