Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Ekologiskt på bröllopsmenyn

På lördag är det dags för det historiska bröllopet mellan Kronprinsessan Viktoria och Daniel Westling . Brudparets efterföljande privata middag för 500 gäster på Stockholms slott kommer att tillagas av Operakällarens Stefano Catenacci och hans medhjälpare. Menyn har tagits fram helt efter brudparets önskemål. Menyns utformning bevakas i det närmaste som en statshemlighet och inte ens de som ska hjälpa till med tillagningen vet hur den ser ut förrän på lördag. Ekoweb har dock hört det viskas om att huvuddelen av ingredienserna kommer att bestå av svenska ekologiska råvaror.
Ekoweb har varit i kontakt med hovet för en kommentar men när det gäller eventuella ekologiska ingredienser och leverantörer av dessa är tystnaden kompakt. Vi hoppas kunna återkomma med mer information.

2010-06-18