Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Blossoms tidning väljer Ecoviva som matinspiratör

Andra veckan i juni kommer premiärnummret av hälsoprofilen Blossom Taintons egen tidning, Blossom Magazine. Tidningen kommer att rikta sig till aktiva kvinnor och handla om träning, hälsa, kost och välmående. Som matinspiratör kommer Blossom i varje nummer att använda sig av mattjänsten Ecoviva, leverantör av ekologisk vardagsmat i stockholmsområdet, vars sortiment till 84 procent är ekologiskt.
– Efter att ha haft Ecoviva som matleverantör under en tid, och verkligen varit supernöjd, så kom idén väldigt snabbt och naturligt när vi började prata om recept till magasinet. Det är gott som tusan, enkelt, fräscht, hälsosamt och ekologiskt. Precis så som vi tror att våra blivande läsare kommer att vilja ha det. Att de dessutom är så duktiga på dekoration och att göra vackra uppläggningar gör dem klockrena för att det ska bli härliga bilder. Alla våra sinnen tillfredställs med deras härliga koncept, säger Blossom Tainton själv om valet av Ecoviva.

2010-06-08