Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Ny bok om ekologiskt bröllop

Går du i giftastankar? I så fall släpps det, mitt i bröllopsklockornas tid, en bok med tips om hur man kan arrangera ett ekologiskt bröllop. Boken ”JA! Er guide till ett etiskt och ekologiskt bröllop” ger praktiska tips och information om hur man arrangerar sitt drömbröllop både etiskt och ekologiskt utan att göra avkall på känsla, lyx, kvalitet eller budget. Boken sträcker sig över möhippa/svensexa, inbjudningskort, klädsel och smekmånad
- Jag vill visa att det går att få ett glamouröst och romantiskt bröllop och samtidigt visa omtanke om vår omvärld, säger Katharina Brunat, författare till boken och som även driver EcoBride.se -inspiration för ekobröllop.
Bokrelease blir den 18 maj i Kungsträdgården i Stockholm.

2010-05-11