Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Ekoverksamheter dominerar Coops Änglamarkspris

Bland 126 nominerade har nu Coops jury vaskat fram 12 finalister till årets Änglamarkspris, som denna gång uppmärksammar personer som bidrar eller bidragit till en bra eller bättre hantering av våra husdjur och fjäderfän.

Bland de 12 nominerade har sju stark ekoanknytning: Claes och Birgitta Alwén (Bosarp Kyckling), Lennart E. Bengtsson (vd Wapnö), Anders och Maria Engvall (uppfödare av KRAV-grisar, Forsa Gård) Eva Mattsson (har utvecklat regelverket för ekologisk djurhållning), Åsa Odelros (för sitt arbete som rådgivare för ekologisk fjäderfä), Gun och Martin Ragnarsson (föder upp ekologiska ”sprättgrisar”, Kärragärde Gård), Maria och Göran Roman (ekologiskt naturbeteskött, Säby Gård.

Gå in på Coops hemsida www.coop.se senast den 25 maj och rösta på din favorit.

2010-05-04