Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Årstiderna börjar med middagstjänst

Det danska företaget Årstiderna som är specialiserade på leveranser av lådor med ekologiska livsmedel direkt till kundens dörr satsar nu även på att leverera färdiga måltidslösningar till sina svenska kunder. Middagslådan ger kunden ett innehåll med alla ingredienser för två kompletta middagar till fyra personer. Från och med i dag finns det möjlighet att beställa Middagslådan.

- Vi har märkt att det finns ett intresse för ett ännu enklare koncept. Tidigare har våra lådor innehållit råvaror och receptförslag. Med middagslådan behöver kunden enbart ha hemma salt, peppar, olja och mjöl. Allt annat finns i den levererade lådan. Lådan innehåller enbart färska och ekologiska ingredienser, säger Renée Jensen som är Årstidernas vd i Sverige.

Nötköttet kommer från Gröna Gårdar och kycklingen från Bosarp Kyckling. Årstiderna levererar i områdena i och runt Stockholm, Uppsala, Gävle, Eskilstuna, Västerås, Linköping, Norrköping samt Göteborg/Borås och Skåne. I dagsläget har Årstiderna cirka 6000 aktiva kunder i Sverige.

2010-05-06