Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Ecoviva utnämnd till Elle-favorit


Tidningen Elle mat & vin har utnämnt middagstjänsten Ecoviva till sin favorit på sidan ”Just nu älskar vi”. Valet föll på Ecoviva efter att redaktionen provat tjänsten med recept och matvaror levererade direkt vid dörren. I senaste nummret av Elle Mat & vin, som finns att köpa just nu, finns en stor artikel om Ecoviva och dess grundare.

- Ecoviva blir ELLE mat & vins favorit för att Ecoviva går i bräschen och har skapat ett ekologiskt alternativ till middagstjänst. Ecoviva är utvärderad av redaktionen och det var riktigt gott med fräscha ekologiska råvaror, enkelt att göra, inspirerande recept och rolig mat att laga, säger Jenny Norberg, redaktionschef.

-Det känns fantastiskt med ELLE mat & vins erkännande för Ecovivas mat! Det stärker oss i vårt fortsatta arbete och är ett kvitto på att vi är rätt ute med vårt koncept, som går ut på att man inte ska behöva göra avkall på livets goda för att leva sunt och grönt. Vi är mycket stolta och ödmjuka över utmärkelsen, säger Annika Riis Kristoffersson, en av grundarna till Ecoviva.

Bland de matvaror som Ecoviva levererar är 84 procent ekologiska och enligt Ecoviva har man tillgång till Sveriges största ekologiska sortiment. Företaget levererar till kunder i Stockholmsområdet, med biogasbil.

2010-04-08