Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Dags att anmäla sig till Marknadsseminariet den 27 januari

Efter fjolårets succé är det dags med en upprepning av Ekoweb´s Marknadsseminarium 2010. Den 27 januari är det återigen dags för den som är intresserad av den senaste statistiken, de mest aktuella siffrorna och en tillbakablick på 2009 liksom ett framtidsscenario för 2010 att bege sig till Skara.

- Detta är en unik dag för den som vill vara uppdaterad på den ekologiska marknaden, säger Cecilia Ryegård som är redaktör för Ekoweb och ansvarig för Marknadsseminariet 2010.

Under dagen ges en fullständig bild av den svenska ekologiska marknaden och dess struktur samt utvecklingen på världsmarknaden. Försäljningen, ökningen och marknadsandelen 2009, försäljning i detaljhandel samt utveckling inom storhushåll. Dessutom kommer några nya områden att belysas: import och export av ekologiska livsmedel och certifiering. Kort sagt en utbildningsdag man inte bör missa om man är intresserad av ekomarknaden. Många av branschens nyckelpersoner kommer att vara på plats för intressanta och givande diskussioner.

Antalet platser är begränsat, ett fåtal finns fortfarande kvar, för anmälan gå in på Ekoweb´s hemsida www.ekoweb.nu sista anmälningsdag är 19 januari. För dig som inte kan komma finns det möjlighet att köpa skriften Ekoweb: Svensk ekomarknad 2009, Prognos 2010 samt import och export.

2010-01-12