Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Snart dags för BioFach: Svensk mötesplats i Exportrådets monter

En av årets allra största eko-begivenheter är i antåg, BioFach i Nürnberg. Här möts hela den ekologiska världsmarknaden under samma tak. När mässan genomförs 2009, den 19-22 februari, beräknas 2900 utställare och 46 000 besökare från hela världen att finnas på plats.
Exportrådet gör även i år en satsning på exporten av ekologiska produkter med en monter och svenska företag har fått möjligheten att för en subventionerad penning marknadsföra sina produkter för en världspublik.

-Årets monteryta har ökats rejält och nytt för i år är också att vi gör en gemensam satsning, Organic North, tillsammans med Finland för att ytterligare öka synligheten. Vi kommer under fredagen att få celebert besök i form av Janne Scaffer, en av Abbas originalmedlemmar. Han kommer att ge en exklusiv spelning och medverka i olika aktiviteter i montern, säger Mona Hedenskog från Exportrådet.

2009-02-04