Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Skolmat på menyn på Interfood

Carola Magnusson, känd som hela Sveriges mattant, kommer att finnas på platsmed stora delar av sitt team på Interfood den 17-20 maj på Svenska Mässan i Göteborg. Carola, som blev känd för den svenska allmänheten för sin medverkan i TV4´s uppmärksammade program Matakuten, kommer att finnas på plats i Interfoods skolmatsal där besökare och utställare kommer att serveras tre olika skolmatsalsrätter per dag.

- Jag vill sätta skolmat på agendan och bjuda in alla ministrar till en runda- bordet -konferens på Interfood. Där kan vi diskutera framtidens offentliga måltid i mässans skolmatsal. Jag serverar dem en god, nyttig och hemlagad skollunch, säger Carola i ett pressmeddelande från Interfood.

- När vi såg "Matakuten", blev vi väldigt intresserade att göra en uppföljning på Interfood. Carola är just en sådan eldsjäl som behövs för att servera skolmatsfrågan på rätt sätt, tycker Angela Anyai, mässansvarig för Interfood 09.

2009-01-16